grad Pag Obavještavaju se potrošači da se na blagajni Čistoće Pag d.o.o. u razdoblju od 30. prosinca 2022. do 15. siječnja 2023. neće moći vršiti uplate računa.

Računi za komunalnu uslugu u tom razdoblju mogu se podmiriti putem internet bankarstva ili pružatelja financijskih usluga (banka, pošta, FINA).

1
Reciklažno dvorište i blagajna na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, 18.11.2022. neće raditi. Odvoz otpada će ići prema važećem rasporedu.

1rec

Dana 29.09.2022.godine, četvrtak, reciklažno dvorište raditi će do 13:00 sati zbog tehničkog održavanja opreme.

college student studying together

Izvješće o provedenom savjetovanju na prijedlog cjenika javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada za područje Grada Paga - pogledaj dokument

accountant business man pressing calculator

Sukladno članku 77. stavku 3. Zakona o gospodarenju otpadom (NN 84/21) davatelj javne usluge dužan je provesti prethodno javno savjetovanje novog cjenika javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada.

20220525 110940

nastavljamo kampanju ZA ČISTI PAG. Danas je održana edukacija za djecu dječjeg vrtića Paški mališani u Povljani

ŠETNJA GOSPODINA OTPADIĆA PO OTOKU PAGU

UOLL

Sakupljanjem plastičnih čepova građani mogu pomoći oboljelima od leukemije i limfoma. Projekt pod nazivom Plastičnim čepovima do skupih lijekova pokrenula je Udruga oboljelih od leukemije i limfoma (UOLL)  još 2013. godine . Prikupljajući  plastične čepove činimo dobro za okoliš, a ujedno činimo i hvalevrijedno humanitarno djelo.

paški mališani

Paški mališani su ovog tjedna upoznali Gospodina Otpadića i naučili koja je razlika između otpada i smeća, kako kvalitetno i pravilno razvrstavati otpad te u koju boju spremnika treba odložiti koju vrstu otpada.  Za kraj druženja, edukatorice Mirta Matić iz Eko Zadra i Marina Fabijanić iz Čistoće Pag, podijelile su djeci prigodne poklone od recikliranih materijala te edukativnu slikovnicu o kompostiranju.

EU GDPR & Kolačići
Na web stranici Čistoće Pag d.o.o. koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad web stranice, dok nam drugi pomažu u poboljšanju web stranice i korisničkog iskustva (praćenje kolačića). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcionalnosti web stranice.