UOLL

Sakupljanjem plastičnih čepova građani mogu pomoći oboljelima od leukemije i limfoma. Projekt pod nazivom Plastičnim čepovima do skupih lijekova pokrenula je Udruga oboljelih od leukemije i limfoma (UOLL)  još 2013. godine . Prikupljajući  plastične čepove činimo dobro za okoliš, a ujedno činimo i hvalevrijedno humanitarno djelo.

caucasian businessman showing clock time management

Poštovani korisnici, obaviješavamo Vas da će reciklažno dvorište u subotu raditi skraćeno od  8 do 12 sati. Ponedjeljak 18.04. neće raditi. Odvozi idu po rasporedu.

front view covid 19 concept

Radi sprječavanje širenja epidemije bolesti SARS CoV-2 i osiguranja uvjeta za redovito obavljanje poslova, obavještavamo da će se stranke primati samo na blagajni.

Radno vrijeme blagajne je od ponedjeljka do petka od 08:00 do 12:00 sati.

Svi drugi upiti i pismena mogu se upućivati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 023/600-265 ili poštom na adresu Čistoća Pag d.o.o., Ulica braće Fabijanić 1, 23250 Pag.

1

Poštovani korisnici, reciklažno dvorište 11. siječnja radi do 12 sati, a 12. siječnja neće raditi zbog vremenskih uvjeta.

Poštovani korisnici usluga u srijedu 13. i četvrtak 14. blagajna neće raditi zbog tehničkog održavanja. Zahvaljujemo se na razumijevanju.

pranje
 
Poštovani korisnici, obavještavamo vas da će djelatnici Čistoće Pag d.o.o. 28. i 29. srpnja 2021. godine prati staru gradsku jezgru. Pranje će započeti u 4:00 sata po noći kako se ne bi remetio uobičajeni ritam života. Zahvaljujemo stanovnicima i posjetiteljima na razumijevanju!
Čistoća Pag d.o.o

Radio Pag Izgradnja rotora u zavrsnoj fazi

Poštovani korisnici, budući da su u tijeku radovi na kružnom toku u Pagu te se promet odvija otežano, molimo za razumijevanje zbog kašnjenja u pražnjenju spremnika na dane odvoza.

S poštovanjem,

Čistoća Pag d.o.o.

coronavirus 4914026 960 720

Zbog pogoršane epidemiološke situacije obustavlja se rad sa strankama do 10. svibnja 2021. godine.

Za sve informacije možete se obratiti putem e-maila ili telefona.

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

tel: 023/600-265, 023/600-226

EU GDPR & Kolačići
Na web stranici Čistoće Pag d.o.o. koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad web stranice, dok nam drugi pomažu u poboljšanju web stranice i korisničkog iskustva (praćenje kolačića). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcionalnosti web stranice.