Poštovani korisnici,

u skladu sa Odlukom Stožera Civilne zaštite Pag od dana 18. svibnja 2020. dozvoljen je ulazak u zgradu Čistoće Pag d.o.o. uz obaveznu dezinfekciju ruku na ulazu u prostorije, poštovanje mjere socijalne distance od najmanje 2 metra u zatvorenom dijelu zgrade te 1 metar u dvorištu ispred zgrade Društva.

Plaćanje svojih obveza po osnovi primljenih računa za odvoz otpada možete obaviti na blagajni Društava u vremenu od 08 do 12 sati svakim radnim danom.

Na blagajni društva možete preuzeti vrećice za selektivno sakupljanje otpada (plastika, papir, metal, staklo) kao i kupiti dodatne vrećice za miješani komunalni otpad te predati zahtjev za odvoz krupnog (glomaznog) otpada.

Reciklažno dvorište otvoreno je ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i petkom u vremenu od 08 do 14,30, utorkom od 10 do 16,30 i subotom od 08 do 13 sati.

Korisnici Reciklažnog dvorišta dužni su na ulazu radniku Čistoće Pag d.o.o. obavezno predočiti osobnu iskaznicu radi upisa u evidenciju korisnika.

Ulazak u reciklažno dvorište obavljati će se naizmjenično (jedan po jedan).

Korisnik mora biti opremljen sa zaštitnom maskom i rukavicama.

Komunikacija sa ostalim službama i dalje je dostupna samo putem e pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kao i pozivom na broj telefona 023 600 265, 025 600 226.

Kako bi spriječili širenje virusa SARS-CoV-2, molimo korisnike da dolazak u zgradu Društva svedu samo na situacije kada je to prijeko potrebno.

Molimo građane za razumijevanje i poštivanje navedenih mjera kako zbog vlastite sigurnosti, tako i radi sigurnosti djelatnika Čistoće.

Čistoća Pag d.o.o.

EU GDPR & Kolačići
Na web stranici Čistoće Pag d.o.o. koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad web stranice, dok nam drugi pomažu u poboljšanju web stranice i korisničkog iskustva (praćenje kolačića). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcionalnosti web stranice.