accountant business man pressing calculator

Sukladno članku 77. stavku 3. Zakona o gospodarenju otpadom (NN 84/21) davatelj javne usluge dužan je provesti prethodno javno savjetovanje novog cjenika javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada.

 

Temeljem navedenog provodimo ovo javno savjetovanje u trajanju od 03.08.2022 do 03.09.2022. godine za Prijedlog Cjenika javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada na području Grada Paga.

Pozivamo Vas da se uključite u javnu raspravu s Vašim primjedbama i prijedlozima kako bi eventualno dodatno poboljšali navedeni Cjenik.

Molimo Vas da svoje primjedbe dostavite na priloženom obrascu u navedenom roku na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Po završetku javnog savjetovanja, na našoj web stranici objavit ćemo izvještaj sa zaprimljenim primjedbama i odgovorima na iste.

Podjeli objavu Čistoće Pag d.o.o. na društvenim mrežama
Pin It
Na web stranici Čistoće Pag d.o.o. koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad web stranice, dok nam drugi pomažu u poboljšanju web stranice i korisničkog iskustva (praćenje kolačića). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcionalnosti web stranice.